Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Οι Τρίτεκνοι στο δρόμο! Κέρασαν... γεμιστά τη Φωτίου!

Διαμαρτυρία τριτέκνων... με γεμιστά στο υπουργείο Εργασίας  
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι Τρίτεκνοι, με κύρια αιτήματα να μην γίνουν περικοπές στα προνοιακά επιδόματα, να ληφθούν άμεσα μέτρα για το δημογραφικό πρόβλημα και να εξομοιωθούν οι Τρίτεκνοι με τους Πολύτεκνους.
Οι Τρίτεκνοι κατέθεσαν σχετικό υπόμνημα στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Φωτίου στην οποία θα αναφέρουν τα αιτήματά τους, με αφορμή την απαίτηση της τρόικας να περικοπούν τα επιδόματα κατά 900 εκατομμύρια ευρώ.

Η διαμαρτυρία των Τριτέκνων συνοδεύτηκε από ταψιά με... γεμιστά, σε μία συμβολική κίνηση που παραπέμπει στην επίμαχη δήλωση της κ. Φωτίου ότι με τα γεμιστά χορταίνει μία ολόκληρη οικογένεια.

Την πρωτότυπη διαμαρτυρία, οργάνωσε η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, με συμμετοχή Τριτέκνων από όλη τη χώρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αττικής κα. Θεοκλήτη Μεσουρίδου, δήλωσε στο BLUE FORCE:  "Η Κυβέρνηση  ουσιαστικά καταργεί, με την ψήφιση του προϋπολογισμού, τα οικογενειακά επιδόματα. Είναι ένα ακόμα χτύπημα στην Ελληνική Οικογένεια. Οι Τρίτεκνοι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας. Ζητούμε από τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε  πορεία συρρίκνωσης του ελληνικού πληθυσμού."

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ