Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Τα 10 χρόνια του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ γιόρτασαν οι Φίλοι του

Τα 10 χρόνια του Αθλητικού Συλλόγου ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ TAE KWON DO, HAPKINDO γιόρτασαν οι φίλοι, τα μέλη, τα στελέχη και οι αθλητές του Συλλόγου το βράδυ της Παρασκευής, 11 Μαρτίου 2016. 
Στη ζεστή αίθουσα του ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΥ (Π. Σταύρου 5 - Αθήνα, Νέα Φιλοθέη) ο Σύλλογος Φίλων ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ,διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με κέφι και αισιοδοξία, με την υπόσχεση της συνέχισης της δυναμικής παρουσίας κοντά στο Σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Β΄Αθηνών κ. Ελένη Αυλωνίτου, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΤΕ κ. Αναστάσιος Ευστρατίου, η Γ.Γ. του Συλλόγου Τριτέκνων Αττικής κ. Κατερίνα Καντεράκη, οι Δάσκαλοι κκ Φραγκίσκος Μορφονιός και Γιώργος Μπεκρής και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Σταμάτη.
 
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, η βράβευση για την προσφορά του στο άθλημα του Ιδρυτή του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ, Δασκάλου Στέφανου Μπούτιου. Τη βράβευση έκαναν η Βουλευτής κ. Ελένη Αυλωνίτου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ κ Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα για όλους.
 








 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ