Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Το προεδρείο της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, αρνήθηκε κονδύλι 3500 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας! ...και βάζει τους Συλλόγους να τα πληρώσουν

Το προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, αρνήθηκε κονδύλι 3500 ευρώ, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για μερική κάλυψη των εξόδων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων!

Αυτό καταγγέλει η παράταξη  «ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΞΑΝΑ», με συνέπεια όπως λέει, να επωμιστούν όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, τα Σωματεία, αφού η Ομοσπονδία δεν προσφέρει καμία οικονομική κάλυψη...


Στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ των μελών της παράταξης «ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΞΑΝΑ», αναφέρεται συγκεκριμένα οτι όπως φαίνεται και στο καλεντάρι 2017, το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π σε συνεδρίαση του αποφάσισε το παραπάνω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να γίνει στην Λάρισα, με την προϋπόθεση ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως είχε υποσχεθεί, θα κάλυπτε μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. 
Στη συνέχεια, όπως καταγγέλουν οι συντάκτες της επιστολής και ενώ η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια είχε εξασφαλισθεί για τη διαμονή των αθλητών, το Προεδρείο της Ε.Ο.Π αποφάσισε χωρίς την συναίνεση του Δ.Σ. να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σείριο και στο Κατσιμίδι, χωρίς οικονομική κάλυψη, ούτε από την Ομοσπονδία, αλλά ούτε από κανέναν χορηγό.
Το αποτέλεσμα είναι, όλο το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης να επωμισθούν τα σωματεία (Μετακίνηση – Διαμονή – Διατροφή).

Διαβάστε ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή:

Πάτρα, 28 Ιουνίου 2017
ΠΡΟΣ :
Ε.Ο.Π. Πρόεδρο
Μέλη Δ.Σ. Ε.Ο.Π.
Σωματεία μέλη 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κυρίες και Κύριοι
Για την ενημέρωση σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή, όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων.
Έγκαιρα το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π σε συνεδρίαση του αποφάσισε που θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αγωνιστικής περιόδου 2017 (όπως φαίνεται και στο καλαντάρι 2017).
Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, το παραπάνω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Θεσσαλία (Λάρισα) με την προϋπόθεση ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως είχε υποσχεθεί, θα κάλυπτε μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. Παρόλο που τελικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας έγκαιρα ενημέρωσε για την διάθεση ποσού 3.500,00€ περίπου και αφορούσε την διαμονή των αθλητών, το Προεδρείο της Ε.Ο.Π αποφάσισε χωρίς την συναίνεση του Δ.Σ. να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σείριο και στο Κατσιμίδι, με καμία οικονομική κάλυψη, ούτε από την Ε.Ο.Π., αλλά ούτε από κανέναν χορηγό.
Συνέπεια αυτής της απόφασης είναι ότι όλο το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης θα επωμισθούν τα σωματεία (Μετακίνηση – Διαμονή – Διατροφή).


Με εκτίμηση για την παράταξη
«ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΞΑΝΑ»

Διαμαντόπουλος Βασίλης
Γεωργίου Ιάκωβος
Τσοπούρογλου Σάββας

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ