Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

LIVE το διαδραστικό σεμινάριο παρουσίασης αλλαγών στους νέους κανονισμούς διαιτησίας στο TKD.

Oι προπονητές, οι αθλητές αλλά και όλοι όσοι το επιθυμούν, μπορούν την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, να παρακολουθήσουν μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι στο YouTube (@ELOT-TKD TAEKWONDO) ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι κανονισμοί στο άθλημα.

Λίγα 24ωρα πριν από το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση αλλαγών στο νέο κανονισμό διαιτησίας 2017, κινησιολογία καθώς και να λάβουν κατευθυντήριες οδηγίες για το ομαδικό αγωνιστικό (5×5 και μεικτού).
Ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΛΟΤ, Χρήστος Αγραφιώτης, που επιμελείται το σχετικό project, θα απαντήσει σε real time (πραγματικό χρόνο) στις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν οι προπονητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης.
Διευκρινίζεται πως ερωτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι προπονητές των σωματείων της ΕΛΟΤ, καθώς το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως στους «καθοδηγητές» των αθλητών.
Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το live streaming ή για όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν περισσότερες από μία φορές, το video θα παραμείνει αναρτημένο στο επίσημο κανάλι της ΕΛΟΤ στο YouTube.

Παρακολουθείστε το σεμινάριο:
 

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ