Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

1 χρυσό και 1 χάλκινο για τον AC. KYUNG HEE στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Πολωνίας. 4η θέση για το Σύλλογο!

Την 4η θέση στην ηλικιακή κατηγορία CADETS κατέλαβε ο AC. KYUNG HEE, στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Πολωνίας!

Δύο αθλητές του Στέφανου Μπούτιου, κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών (1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλιο) κερδίζοντας βαθμούς για το Σύλλογο και φέρνοντάς τον στην 4η θέση, μεταξύ Εθνικών ομάδων και Συλλόγων, σε μια παγκόσμιου βεληνεκούς διοργάνωση.
Ο Σύλλογος κατέλαβε την 15η θέση στη γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών της διοργάνωσης.


Χρυσό η Ροκκά - Χάλκινο ο Σακελλαρίου!

Στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT 24th Polish Open and 20th Warsaw Cup, που διεξήχθη το τριήμερο 15 - 17/9 στη Βαρσοβία, ο A.S. KYUNG HEE συμμετείχε με 5 αθλητές.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλιο κατέκτησε στην κατηγορία Cadets Female A -29kg η Αθανασία Ροκκά, νικώντας στον τελικό την  Halász Dóra της Εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας με 36 - 15.

Το χάλκινο μετάλιο κατέκτησε στην κατηγορία Cadets Male A -37kg ο Χρήστος Σακελλαρίου, αποκλείοντας κατά σειρά τον Βέλγο Viskens Bjarne με 11 - 2, τον Milov David της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ με 23 - 8 και τον Ιταλό Veneziano Mario με 24 - 14.

Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι τρεις αθλητές της αποστολής, Γιώργος Σταμάτης, Γιώργος Σακελλαρίου και Χριστίνα Ροκκά, που δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλια. 

Ο προπονητής των αθλητών κ. Στέφανος Μπούτιος, δήλωσε μετά τους αγώνες στο BLUE FORCE: 

"Συγχαρητήρια πραγματικά αξίζουν σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε αυτούς τους αγώνες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών του Συλλόγου. Σίγουρα, όταν συμμετέχεις σε μια διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς και με τόσο υψηλό επίπεδο αθλητών, οι λεπτομέρειες ή οι ατυχίες μπορεί να σε απομακρύνουν από το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο στόχος όμως είναι πάντα εκεί, και είναι να αγωνιζόμαστε μέσα στα τεραίν με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό έκαναν οι αθλητές του KYUNG HEE και αυτή τη φορά και γι΄ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια! Ιδιαίτερη χαρά βέβαια μας έδωσαν οι Αθανασία Ροκκά (χρυσό μετάλιο) και Χρήστος Σακελλαρίου (χάλκινο μετάλιο) που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, τιμώντας την Ελληνική σημαία και τον Σύλλογο"



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ